Zorgtechnologie voor meer werkplezier en leefgeluk

Nieuws
Schermafbeelding 2024 07 30 154703


Inmiddels is de beurs alweer twee weken geleden, maar we zijn nog steeds aan het nagenieten van alle inspirerende gesprekken, nieuwe connecties en waardevolle ontmoetingen. Tijd om terug te blikken op deze mooie beursdagen!

Terugblik
Dit jaar was de beurs voor ons extra bijzonder, omdat we dit moment tegelijkertijd hebben aangegrepen om onze nieuwe huisstijl te lanceren. Een nieuw logo, nieuwe kleuren en een aangescherpte strategie waarbij het nóg meer draait om het werkplezier van de zorgprofessional en het leefgeluk van de bewoner.

De lancering was ontzettend spannend, maar de reacties waren gelukkig erg positief en de stand trok veel aandacht! De nieuwe huisstijl is natuurlijk een hele verandering, maar het komt warm, betrouwbaar en menselijk over. We willen namelijk laten zien dat het bij ons niet draait om de technologie, maar dat juist de mens centraal staat. Dit is ook de reden dat het huis van de bewoner echt het middelpunt van de stand was. 

Schermafbeelding 2024 05 30 094503

Tijdens de beurs was er ook een inspirerende theatersessie waarin Alan Zenderink, operationeel directeur bij Avics, samen met Jolien Kobus, coördinerend verpleegkundige bij Sensire, een presentatie hebben gegeven over de bijdrage van onze zorgtechnologie aan het werkplezier en leefgeluk bij Sensire. Het was een sessie vol met verhalen uit de praktijk en waardevolle inzichten.

Schermafbeelding 2024 07 30 155211

Demonstraties
Tijdens de beurs waren er op onze beursstand verschillende demonstraties. Zo zijn er demonstraties geweest van het Connect&Care platform en de ZorgApp, maar was er op de stand in het houten huis ook een live demonstratie van onze nieuwste ontwikkeling, de SOS5. Bezoekers van de beurs konden hierbij onder andere zelf ervaren hoe het is om live geanonimiseerd te worden als 'stick figure'. Een fantastische primeur!

Schermafbeelding 2024 07 30 155344

Bedankt voor je bezoek aan de beurs
Dank aan iedereen die onze stand heeft bezocht. Het was een geweldige beurs met vele warme gesprekken, inspirerende verhalen en nieuwe inzichten. We hebben onze passie voor de zorg kunnen delen met alle bezoekers en gaan nu vol energie weer verder met onze missie om de levensstandaard van mensen die afhankelijk zijn van zorg te verbeteren.  

Samen gaan we voor een mooiere en betere toekomst voor de zorg!

Avics Team Foto