Werken bij Avics: een familie die voor je klaar staat

Blogs
AVICS 90 Copy

Bij Avics draait het om meer dan alleen technologie. We zijn gedreven door één gezamenlijke visie: de zorg verbeteren door innovatie en partnerschap. Dit gevoel van betrokkenheid en verantwoordelijkheid loopt als een rode draad door onze organisatie, en dat merk je zodra je bij ons binnenstapt. Onze medewerkers zijn geen nummer, maar sleutelfiguren in ons succes, zoals Ahmed, onze sales consultant zorgtechnologie, perfect beschrijft.

Van een creatieve rol naar zorgtechnologie

Ahmed had een heel andere achtergrond toen hij voor het eerst in aanraking kwam met Avics. Zijn carrière begon in design, maar zijn pad leidde hem naar de zorgtechnologie, waar hij nu al 14 jaar actief in is. "Ik merkte dat het niet gaat om de techniek, maar om de relaties die je opbouwt. De klant moet in jou geloven." Dit persoonlijke contact met klanten, gecombineerd met een gedeelde visie op zorginnovatie, is wat Ahmed inspireerde om voor Avics te kiezen.

“De manager van Avics herkende mij en nodigde me uit voor een kop koffie. Onze visies op de zorg kwamen overeen: we willen er alles aan doen om de zorg een stap verder te brengen.“

Vrijheid en vertrouwen

Bij Avics krijg je de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. "Het mooiste aan Avics? De vrijheid die ik krijg en de collega's die openstaan voor mijn inbreng," vertelt Ahmed. Deze cultuur van vertrouwen en flexibiliteit zorgt ervoor dat onze mensen echt floreren. Ahmed voelt zich “meer en meer eigen baas,” terwijl hij onderdeel blijft van een hechte groep collega’s die als een extra familie voelen. "Als het even moeilijk wordt, staat iedereen voor je klaar."

Een trendsetter in zorgtechnologie

Avics heeft een rijke geschiedenis als pionier in de zorgtechnologie. "We zijn al jaren echte trendsetters, en we zijn vastbesloten om die positie op meerdere vlakken uit te breiden", zegt Ahmed. Bij Avics willen we niet alleen meegaan met de veranderingen in de zorg; we willen die veranderingen leiden en inventief zijn. Dit betekent dat we blijven investeren in de ontwikkeling van onze technologie en ons team, om de zorg nog verder te brengen.

Werken bij Avics: een familie die voor je klaar staat

De cultuur van betrokkenheid en eigenaarschap maakt Avics tot een bijzondere werkgever. Veel van onze medewerkers zijn al jaren onderdeel van het team, wat volgens Ahmed uitzonderlijk is in de moderne werkomgeving.

"In mijn werk heb ik nog nooit meegemaakt dat zoveel mensen al twintig jaar bij een bedrijf werken. Het voelt soms als een soort familie, hoewel het geen familiebedrijf is. Dat is heel knap. We staan samen voor verandering en willen weer trendsetters zijn in de zorgtechnologie, daar werken we samen aan."

Waarom kies jij voor Avics?

Bij Avics krijg je de kans om samen met ons de toekomst van de zorg vorm te geven. We bieden je niet alleen een plek in een dienstbare en gedreven organisatie, maar ook een omgeving waarin jouw stem telt. Net als Ahmed heb jij de ruimte om relaties op te bouwen, impact te maken en jezelf te ontwikkelen in een branche die elke dag levens raakt.

Of je nu net als Ahmed al ervaring hebt in zorgtechnologie, of uit een heel andere achtergrond komt, bij Avics bieden we je de vrijheid om je eigen koers te varen binnen een hechte en betrokken organisatie.

Schermafbeelding 2024 05 29 160536

Kom werken bij Avics en lever een bijdrage om samen met de zorg, de sector naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk onze vacature